Dags att åka till Kärsögården

Kärsögården Gula Villan

Den här veckan och nästa är det Mid-term meetings för volontärer som kommit halvvägs igenom sin Europeiska Volontärtjänst (EVS) som är en del av programmet Ung och Aktiv i Europa. För att arrangera kurserna har jag valt att samarbeta med Kärsögården konferens- och aktivitetscenter.

Kärsögården har drivits i KFUMs regi sedan 1919. Konferensanläggningen ligger cirka 10 minuter (med buss eller bil) från Brommaplan. Personalen är tillmötesgående och konferensanläggningen erbjuder 110 bäddar (om deltagarna delar rum). Det finns två större konferensrum och ett flertal grupprum. Jag försöker alltid boka Gula Villan för mina gäster. Det är det stora boningshuset med fantastisk punschveranda mot Mälaren. I just Gula villan finns ca 20 bäddar fördelade på 6 rum.

När jag leder kurser under sommarhalvåret brukar jag bo i det gamla torpet på bilden nedan. Hur charmigt som helst men utan rinnande vatten.

Bild på torpet Kärsögården

Kontaktuppgifter till Kärsögården finns på deras webbplats. Hör gärna av er om ni har frågor eller vill ha referenser från mina upplevelser där!

 

Foton från Kärsögårdens webbplats.

Det här inlägget är en del av utmaningen #blogg100 – skriv 100 inlägg på 100 dagar.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.