En ny era

Start

I kväll öppnade vi en flaska champagne här hemma. Ett symboliskt bubbel för en ny era. Igår var sista dagen på min föräldraledighet tillsammans med Doris som föddes 17 augusti 2013. Nu är det Tobbes tur att vara hemma. Och efter hans föräldraledighet väntar KY-studier. Så, om allt går som planerat blir nästa gång som vi båda yrkesarbetar tidigast sommaren 2016! Hisnande!

Som egenföretagare valde jag att inte stänga av helt under föräldraledigheten (i händelse av att Försäkringskassan läser det här så var jag så klart noga med att inte använda föräldraförsäkringen de dagar som jag delvis arbetade). Jag har ansträngt mig för att vara närvarande i stunden. Men det var svårt. Särskilt i höstas när både Teacherhack och projektet om Spelifierat lärande blev uppmärksammade av medier.

Så, att ta tag i mina projekt på heltid från och med måndag känns enbart roligt. Det är mest Teacherhack-prylar, en del Euroguidance, ett par EVS-kurser och ett helt nytt projekt som jag förhoppningsvis kan blogga massor om framöver. \o/

Blogg100-logotypeBlogg100 kunde inte ha startat lägligare för min del. Det är en spännande utmaning och jag hoppas hålla i hela vägen. I så fall hägrar ett hundrade blogginlägg någonstans där i juni! Over n’ out för den här första dagen. Och på återseende, minst 99 gånger till!

Detta inlägg är #1 i utmaningen #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.