Den sämsta WP-kvällen någonsin

Jag håller på att lära mig WordPress. Den hårda vägen. Eller vad sägs om 30 timmars arbete bortfipplat och raderat? Följt av en omständlig ominstallation som slutade i antiklimax när jag raderat grundsidan (det var faktiskt ännu mer klantigt än det första jag gjorde)… Befinner mig i en tveklöst nedåtgående spiral.

Jag hatar att säga det, men den här kvällen är jag besegrad. Lägger mig platt. Blottar strupen. Omsinstallerar WordPress. Ser klockan ticka iväg. Tänker på hur allt kunde varit om jag inte knasat i mapparna. Ältar. 8MB kvar på ominstallationen. Det går med en snigels hastighet. Om fyra timmar ska jag gå upp och gå till jobbet. Paniken. Just snyggt.

Något bra = Om du kan läsa det här inlägget så lyckades i alla fall den senaste ominstallationen.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.