Evernote- kom ihåg allt

Nu har jag äntligen hittat en digital plattform som funkar mina tankar, idéer och kom-ihåg-listor: EVERNOTE. Excellensen ligger i att jag taggar anteckningarna. På det sättet kan jag separera olika projekt i Evernote även om jag för anteckningarna i kronologisk ordning. Jag kan dessutom ta ett foto eller lägga till en textfil. Men Evernote kan jag dokumentera på mina egna villkor i varje unik situation.

Jag rekommenderar varmt att använda ELD för att dokumentera din eller någon annans lärprocess. Till exempel under ELD-processen kan Evernote vara ett sätt att samla tankarna. Det enda du måste tänka på är att tagga konsekvent. Om du är deltagare och antecknar ELD-situationer så tagga med ”ELD” och ”situation”. Om du använder ELD som samtalsledare för att dokumentera ELD-samtalen, tagga förslagsvis med deltagarens namn. Och om du inte har en aning om vad metoden ELD är så läs mera här!

Jag har installerat Evernote på min stationära hemdator, på min bärbara dator och i min mobil. Evernote synkar källorna så att alla anteckningar finns samlade på ett ställe.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.