Personligare träning

Personligare träning

Idag vill jag skriva om träning. Och inte vilken träning som helst, utan en som funkar!

”Jag blir glad av att lyfta tunga saker. Vad blir du glad av? Jag hjälper dig att hitta din gladträning.”

Citatet kommer från Elin Bjärkstedts webbplats Personligare träning. Hon är en personlig tränare med en snillrik syn på träning: Alla har ett gym! För ett tag sedan kom Elin hem till mig och vi hittade massor av styrketräningsmöjligheter precis utanför dörren. Jag hoppade jämfota uppför trappen, balanserade på ett ben på barnens sandlåda, hävde mig upp i äppelträden och sprang baklänges uppför berget vid parkeringen. Det enda jag behövde var ett par handskar med bra grepp och mina gymnastikskor.

Sen blev det dessvärre ruskig höst och kall vinter men så fort våren kommer ska jag försöka igen.

En annan sak som Elin lärde mig var att fem minuter är bättre än ingenting. Allt är bättre än ingenting! Till exempel kan jag promenera till den näst närmaste busshållplatsen, välja trappan framför rulltrappan eller stå stadigt och balansera i tunnelbanan (utan att hålla i mig). En slags vardagsmotion som jag inte ens behöver planera in.

Om du bor på söder så vill jag tipsa om Elins uteträning i Vitabergen. En helt fantastisk gruppträning som både är utmanande och grymt kul.

”Du behöver inte ha någon tidigare träningsvana, men lite jäklar anamma är ett klart plus.”

Så, dagens tips är konceptet Personligare träning. Dessutom är Elin grymt rolig att hänga med och jag är övertygad om att hon kan hitta just din personliga träning. Blev du nyfiken? Kontakta Elin direkt!

 

Bild: Elin Bjärkstedt – Personligare träning

Det här inlägget är en del av utmaningen #blogg100 – skriv 100 inlägg på 100 dagar.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.